Het klassieke arcade spel After Burner is terug voor een nieuwe generatie gamers. After Burner Climax™ is snelle en panische actie, die je in de cockpit plaatst van ‘s werelds snelste gevechtvliegtuigen. Ontwijk vliegtuigen, raketten en kogels terwijl je verschillende vijandige vliegtuigen moet neerhalen. Gemaakt voor alle niveaus, iedereen kan de lucht in en door een vertakte verhaallijn vliegen met meer dan 20 levels. Speel achievements vrij doorheen het spel door je ervaring en expertise te gebruiken, om een exclusieve Avatar award te winnen. 

Eigenschappen 

Kies je vliegtuig 
Selecteer je vliegtuig gaande van de F-14D Super Tomcat door Northrop Grumman tot de F-15E Strike Eagle en F/A-18E Super Hornet door Boeing. Personaliseer je vliegtuig met 4 verschillende kleurpatronen: standaard verf, camouflage, speciale verf en Lage Zichtbaarheid.

Meer dan 20 levels
Speel elk level met duizelingwekkende snelheid met je gepersonaliseerde gevechtsvliegtuig.

Vertakte verhaallijn
Hou je hoofd koel wanneer je in beperkte tijd adrenaline gevulde beslissingen moet maken, kiezen welke route te nemen, en bepaal de uitkomst van het spel.

4 Spelmodi
Doe ervaring op in de Training Mode en vlieg dan weg in Arcade mode. Speel Score Aanval om te zien hoe goed je scoort in de Online Rangschikking. En voor de ultieme uitdaging kan je het spel proberen te verslaan met verschillende handicaps door de EX Mode te spelen.

Climax Mode
Wanneer je Climax meter vol is, zal de tijd trager gaan en jouw cursor zal uitzetten. Dit is jouw kans om massa's vijanden in het vizier te houden en hen in één keer neer te halen!

Wapens
Vernietig vijanden op korte afstand met het geweer met ongelimiteerde ammunitie. Schiet raketten af die zich vastzetten op vijandige vliegtuigen.

Achievements
Maak gebruik van het toenemende aantal vijanden om een hogere score te behalen en een exclusieve Avatar award te winnen.

Release Date
Nu verkrijgbaar