Een nieuwe glorieuze dag in het korps

Jij en je vrienden tegen de dodelijkste moordenaars van het heelal. 

Gordels om, soldaat! Welkom bij Aliens™: Colonial Marines. Deze first-person shooter is gemaakt door Gearbox, de alom geprezen en populaire ontwikkelaar van Borderlands en Brothers In Arms. Het spel is doordrenkt met de naargeestige, claustrofobische en angstaanjagende sfeer die van de Aliens-films wereldwijd een succes maakte. Jij en je vrienden worden de vetste compagnie van het heelal: de US Colonial Marines. Het is aan jou om niet alleen te overleven, maar ook de Xeno-plaag uit te roeien.

Eigenschappen:

Ga in dienst bij het Marine Corps
Rust jezelf uit met klassieke Marine-wapens in dit geweldige vervolg op de klassieker Aliens van James Cameron, inclusief pulsgeweren, motiontrackers en vlammenwerpers.

De meest authentieke Aliens-ervaring ooit
Dankzij de authentieke omgevingen die zijn geïnspireerd door de filmserie (inclusief Hadley’s Hope, de Sulaco en LV-426) ga je volledig op in een naargeestige, sfeervolle wereld waar de dood elk moment kan toeslaan.

Coöperatieve gameplay met drop-in/drop-out
De meesters van coöp brengen hun expertise naar het Aliens-universum. Worden de Xeno's te sterk? Roep de hulp van je maten in, zodat ze extra vuurkracht kunnen geven. De hele campagne kan gespeeld worden met een squad van maximaal vier spelers, die zich in op zichzelf staande missies tijdelijk kunnen aansluiten binnen een overkoepelend verhaal.

Uitrustingen en upgrades
Maak de perfecte moordmachine. Dankzij een uitgebreid upgradesysteem kunnen spelers hun personages afstemmen op hun speelstijl. Verdien ervaringspunten om extra's, nieuwe wapens en nieuwe looks voor het squad te krijgen.

Minimale specificaties 
Besturingssysteem: Windows XP SP3
Processor: 2 GHz Intel Dual Core-processor
RAM: 2 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista)
HD: 20 GB vrije schijfruimte
Videokaart: NVIDIA GeForce 8500/ATI Radeon HD 2600 (minimaal 256)

Aanbevolen specificaties 
Besturingssysteem: Windows XP SP3/Vista/Windows 7
Processor: 2,3 GHz Intel Quad Core-processor
RAM: 2 GB RAM
HD: 20 GB vrije schijfruimte
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX560/ATI Radeon HD 5850 (minimaal 512) 

 
Release Date
Nu verkrijgbaar