Het is tijd om het verleden naar de toekomst te brengen in deze verbeterde remake van Sonic CD!

Het is tijd om het verleden naar de toekomst te brengen in deze verbeterde remake van Sonic CD!

Aan het einde van een lang avontuur reist Sonic naar de verre kust van Never Lake om Little Planet te zien, een mysterieuze wereld die één keer per jaar verschijnt en waarin het verleden, het heden en de toekomst met elkaar in botsing komen via de kracht van de verborgen Time Stones.

Als Sonic arriveert (met groupie Amy Rose in zijn kielzog), ziet hij dat de eens zo mooie wereld is geketend en opgesloten in een verwrongen metalen schild. Sonics aartsvijand Dr. Eggman (alias Dr. Eggman) zit achter de Time Stones aan en zal binnenkort over de kracht beschikken om de tijd te sturen!

Het lot van de wereld wordt bepaald door de keuzes die je maakt tijdens het avontuur! Baan jezelf vechtend een weg door het verleden, vind de Time Stones terug en versla de boosaardige Metal Sonic om de misdadige toekomstplannen van Dr. Eggman te dwarsbomen!

Eigenschappen

Klassieke update
Sonic CD is opnieuw tot leven gebracht: een klassieke spelervaring op 16:9 native breedbeeld met gameplay die is geoptimaliseerd voor moderne consoles en mobiele platforms!

Speel thuis...
En verdien Xbox LIVE® Arcade-prestaties, PlayStation®Network-trofeeën of Steam-prestaties!

...of onderweg!
Met Game Center-achievements, klassementen en Retina Display voor iOS, en Xbox LIVE® Arcade-trofeeën en klassementen voor WM7

Op veler verzoek
Sonic CD bevat nu de originele en veelgeprezen Japanse soundtrack!