Sonic snelt naar 'Kinect' voor de Xbox 360® in een uniek en actievol avontuur!

Kruip in de huid van je favoriete personage, pak je board en bereid je voor op een adrenalineverhogende race tegen een lastig deelnemersveld. Gebruik voor de eerste keer de volledige lichaamsbesturing om door tal van uitdagende parkoersen te springen en te draaien. Sonic Free Riders staat voor een extreem snelle boardbeleving die je niet wilt missen!

Belangrijkste eigenschappen:

'Kinect' voor Xbox 360® besturing
Draai, twist en spring als je naar de eindstreep snelt! Gebruik je hele lichaam om volledig van de mogelijkheden van de hoverboards en motoren gebruik te maken.

Eenvoudig te leren en te spelen
Leuk voor alle leeftijden! Doe met familie en vrienden mee aan de solo- en multiplayermodi, elk met hun eigen unieke wedstrijdregels.

Aanpassing
Pas je board en motor aan met vrij te spelen materiaal en activeer upgrades om je snelheid, kunsten en speciale vaardigheden te verbeteren.

Onvergetelijke races
Race als Sonic, Tails, Dr. Eggman en meer, waaronder je eigen avatar!

Pick-ups en wapens
Voeg nog meer spanning aan de races toe met speciale pick-ups! Pak tal van raketten, bowlingballen, vallen en meer om je rivalen van het parkoers te werken. Gooi, schud of zwaai en geef de concurrentie het nakijken.

Waanzinnige omgevingen
Race door epische omgevingen waaronder zonovergoten resorts, kronkelende ravijnen, glinsterende watervallen en majestueuze eeuwenoude ruïnes, elk met hun eigen valstrikken en verrassingen.

Release Date
Nu verkrijgbaar